Enduro Esneux dit weekend aanstaande

Aanstaande zondag is de eerste enduro van het seizoen, de Easyphone enduro in Esneux in Belgie. Ruud, Nigel, Hans en ik (Tanja) zullen die kant op reizen om mee te doen. Ruim 100 volwassen deelnemers staat ingeschreven, met ook nog een stuk of 20 kids, die een iets aangepaste enduro rijden. Het format is nog even wennen en onduidelijk (een franse mail door google laten vertalen is de beste informatiebron), maar dat neemt niet weg dat we er enorm veel zin in hebben. Een toer van ca 28km met 4 getimede specials, met een starttijd waarop je moet vertrekken anders verlies je tijd. Dat betekend de afstand tussen de specials door niet treuzelen. In de reglementen staat verplicht met fullface rijden, dus wij zullen beide helmen meenemen en de fiets-stukken tussendoor met gewone open helm rijden.

De weersverwachting is redelijk, hoewel er 50% kans op neerslag is. Deze widget onderaan zal nog niet het weer voor zondag aangeven, maar kun je in elk geval de aanloop tot zondag in de gaten houden.

Verslag volgt zsm!

Be Sociable, Share!

You may also like...