Preview van de team-kleding van Maloja

We zijn super trots op de mooie teamkleding van Maloja waaraan het team dit jaar te herkennen is. Opvallende oranje broeken en blauw met witte jersey’s waarop de logo’s van onze sponsoren pronken. Maloja timmert flink aan de weg en is vanaf dit voorjaar op voorraad in bij Fietsshop Uitgeest. Je hoeft dus niet meer op zoek naar een webwinkel, maar gewoon passen en bekijken. En bij Fietsshop Uitgeest mag je altijd rekenen op een scherpe prijs! Maar pas op: het is kleding waar je super hebberig van wordt. Mooi afgewerkt en kwaliteit met een mooie uitstraling.

Dat gezegd hebbende, je kwam voor de preview. We verwachten elk moment de levering die dan rechtstreeks naar de drukker gaat, echte foto’s daar moet je nog geduldig voor zijn…

Be Sociable, Share!

You may also like...