Ruud @Filthy-trails & Malmedy

Zaterdag ben ik vroeg vertrokken naar filty trails in Maasmechelen om daar even lekker te fietsen. Eenmaal aangekomen en erheen gefietst, was de eerste trail van het jaar toch weer wat onwennig. Na twee keer bij de roadgap stil te hebben gestaan heb ik hem de 3e run voor het eerst gesprongen. Mijn dag was al compleet dacht ik, tot Rianne en Dennis ook kwamen en nog een andere lijn lieten zien met een mooi gap en mooie sprongen. Na nog een paar keer te hebben gereden en alle sprongen en gaps te hebben gedaan, gingen we op weg naar Vivian’s huis om daar te blijven slapen. De volgende ochtend was het nog een uurtje richting Malmedy voor de Uplift bij de ‘Apollinaire’ tracks; een downhill- en freeridetrack. De freeride was leuk met een paar leuke sprongen, maar de downhill was nog veel gaver met een paar leuke sprongen en aan het eind heftige switchbacks.

Be Sociable, Share!

You may also like...