Eline Nijhuis nieuwe aanwinst
van Team Fietsshop Uitgeest

Direct bij de oprichting van het team was bekend welke 4 renners er in de basis van het team zouden rijden en dat daar nog ruimte was voor een jonge talentvolle renner of renster. Wie dat zou worden werd in Malmedy in één klap duidelijk, Eline Nijhuis had zich vorig jaar al aardig in the picture gereden, maar door haar indrukwekkende 3e plaats in Malmedy en 1e plaats de volgende dag in Utrecht, twijfelden wij niet langer. Gelukkig voor ons reageerde Eline net zo enthousiast als wij. Nog geen twee weken later rijdt Eline in teamkleding en op de team Session 88 in Winterberg samen met de andere rijders. Eline stapte op de Session 88 en reed weg alsof ze er al jaren mee reed, dus dat belooft nog wat dit komende seizoen.

Wij zijn trots je aan ons team toe te mogen voegen en wensen je veel plezier en succes de komende tijd!

 

 

 

Be Sociable, Share!

You may also like...