Op pad met Eline

Clinic Utrecht

Op zaterdag 21 april zou ik een clinic hebben van Joost Wichman in Bikepark Utrecht, helaas was Joost Wichman ziek en werd er een vervanger geregeld, maar dat mocht de pret niet drukken. De clinic werd nu gegeven door Ronald Mostert.

Eenmaal daar aangekomen, na wat vertraging door de file, kon ik gelijk meedoen. Het begon bij de wortelsectie van het bikepark. Daar hebben we wat tips meegekregen om daar het best overheen te gaan. Toen dat allemaal goed ging, gingen we het lijntje uitbreiden met een bocht en de rockgarden. Ronald heeft toen uitgelegd wat de beste lijn was en die hebben we geoefend, dit ging best goed! Helaas begon het te regenen en werd alles superglad, dus iedereen begon te glijden.
Toen het te glad was om nog over de wortels heen te rijden zijn we naar een ander stuk gegaan. Naar een afdaling met een aantal bochten. Hier hebben we bochten geoefend en leren driften. Aan het eind van de middag werd het ook nog eens mooi weer en ik heb een hele leuke dag gehad!

Dagje Winterberg

Op zondag 22 april zijn we met het team een dag naar Winterberg geweest. Wat betekent: vroeg op! Om half 5 ging de wekker en toen op naar Winterberg. Eenmaal daar aangekomen was het tijd om ons aan te kleden en te gaan fietsen en toen stond Hans ineens voor mijn neus met een Trek Session 88! Dit zou mijn fiets worden! Met open mond stond ik te kijken en ik had er even geen woorden voor. Echt helemaal geweldig! Natuurlijk moest ik hem zo snel mogelijk uitproberen en dat heb ik ook gedaan! Het voelde gelijk goed en ik heb ook heel de dag met een big smile rondgereden!


Het was erg gezellig met het team en ik heb iedereen wat beter leren kennen. We hebben veel geoefend en hebben de verschillende tracks gereden, van de Giro tot de downhill. Op deze fiets ging alles toch wel een stuk makkelijker! Ik heb ook veel nieuwe dingen gedaan, die ik voorheen niet had gedaan. Iedereen heeft goed z’n best gedaan, het was gezellig en het was echt een topdag! Dit smaakt naar meer!

Be Sociable, Share!

You may also like...