Team Fietsshop Uitgeest 1e in Ovivat Enduro.

Van het weekend stond Ovivat Enduro op het programma. Hans, Tanja en Eline stonden ingeschreven. Ruud en Nigel hebben een blessure en houden rust.

Was een vroegertje vandaag, had om 6 uur afgesproken in Nieuwegein om nog wat mensen mee te nemen. Het zou bij de dames een strijd gaan worden, meerdere goede dames aan de start. Prima weertje en het was lekker warm. Er moesten 2 x 4 proeven afgewerkt worden.

Voordeel was dat we niet naar boven hoefde te fietsen, er was een sleeplift naar boven. Tot aan de laatste proef wist ik niet wie er bij de dames het beste ervoor stond. Proef 1 was een massastart, proef 2 zeer technisch, proef 3 duostart en lekker hard naar beneden. En proef 4 was het langst en het leukst, veel downhill en technische trails.

Voor de prijsuitreiking werd er een lijst opgehangen en daar stond onze Eline als eerste dame. Ze won van de duitse Mirjam met 26 seconden voorsprong, Tanja werd nipt 4e en helaas geen podium. Zelf was ik 15e in mijn klasse van de ongeveer 35 deelnemers, en was tevreden.

Be Sociable, Share!

You may also like...