Team Fietsshop Uitgeest 2e op 10e van een seconden.

Het was een prachtige dag in Filthy Trails (Maasmechelen). Zondag stond de mini downhill op het programma. Eline had de eerste wedstrijd (Utrecht) in deze serie al gewonnen en wilde er volledig voor gaan. Enige grote opstakel was de roadgap die gesprongen kon worden om een snellere tijd te halen. Onderlangs zou meer tijd gaan kosten.

Ruud, Nigel en Eline deden voor Team Fietsshop Uitgeest mee aan deze downhill. Eline haar eerste run was goed maar Rose op de Beeck, haar directe concurente, sprong de roadgap en was 2 tiende sneller. Ruud reed een goede run en Nigel maakte wat kleine foutjes. De tweede run was Eline van plan alles tegeven voor die 1e plek. Helaas was Roos nu een 10e van een seconden sneller ondanks dat Eline de lastigere route nam. Ruud reed een mooie tijd en klasseerde zich voor de middenmoot en Nigel verprutste ook zijn 2e run. Ondanks dit hadden we een prachtige mooie zonnige dag.

Be Sociable, Share!

You may also like...