Easyphone Enduro Cup- Neupré

Afgelopen zondag (23 september 2012) was het zover, de finale van de Easyphone cup. Deze vond plaats in het Belgische plaatsje Neupré. Aangezien het ook gelijk het Wallonisch Kampioenschap was, was deze enduro langer dan de vorige keren. Hans, Nigel, Vivian, Tanja en ik (Eline) deden mee. Er waren zeven proeven, die allemaal technische stukjes bevatten. De proeven waren leuk en gevarieerd en tussen de proeven door moesten we veel uphill, wat deze enduro zwaarder maakte. Alle proeven gingen lekker en ik liep iedere keer in op mijn voorgangster. Iedereen heeft goed en met veel enthousiasme gereden.

En het harde werken werd beloond, want Vivian had de 4e plaats, Tanja de 3e plaats en ik had de 1e plaats, wat ook betekent dat ik de Easyphone Enduro Cup overall heb gewonnen en dat Tanja tweede is geworden! Al met al een super dag. En Hans, Nigel, Tanja en Vivian: top gereden!

Be Sociable, Share!

You may also like...