Laatste wedstrijd in de Minidownhillcup, Malmedy

Het was de laatste wedstrijd in de Mini Downhill Cup en tevens was dit het Open Nederlands Kampioenschap. Eline Nijhuis, Vivian Smeets en Jeroen Toeters reden hier voor het Team. Ook verdedigden Eline en Jeroen hier hun 1e plaats overall in de Mini Downhill Cup. Mark kon zijn 1e plaats overall niet verdedigen i.v.m. zijn arm blessure.

Eline onverslaanbaar

Eline was gewoon weg de snelste dame, 2.18 minuut over de lastige natte en glibberige downhilltrack. 2e dame reed een tijd van 2.37 minuut dus stuk langzamer. Eline haar 2e run was gelijk aan de eerste qua tijd, alleen was ze nu weggegleden, dus eigenlijk nog sneller. Vivian ging lekker maar ook een paar keer glijden en glibberen op het wel heel blubberige parkoers in Malmedy. Uiteindelijk werd Vivian 3e bij de dames.

Jeroen op dreef

Jeroen was nog ongeslagen en had de andere 4 wedstrijden gewonnen dus 4x een 1e plaats. Hij was gedreven om ook deze te winnen. Helaas was het iets lastiger dan hij had gehoopt en werd hij 3e, mooie prestatie.

Mark werd ondanks zijn afwezigheid overall toch 2e, zijn punten aantal was zo hoog dat hij helaas alleen door Daniel Prijkel voorbij gestreefd werd.

Overall resultaten

Jeroen werd overall 1e, Eline werd ook overall 1e. Het open Nederlandse Kampioenschap was voor Eline bij de junioren dames een 1e plaats, Jeroen een 2e plaats en Vivian een 3e plaats dames.

Weer zeer trots op onze rijders en sters. Nog 1 wedstrijd voor Nigel Spoor en mijzelf (Hans Haver) en dan zit het er op voor dit jaar. Nigel en ik rijden aankomend weekend nog een grote Enduro wedstrijd in Treuchtlingen.

Sponsors gezocht

Wilt u ons team steunen, wij hebben een donateurs voorstel voor u ter inzagen met verschillende mogelijkheden, als sponsor kunt u eens gratis mee voor een clinic of een kijkje achter de schermen bij een wedstrijd.

Neem contact op met ons om vrijblijvend informatie te ontvangen.

Helaas! Het formulier werd niet gevonden.

Be Sociable, Share!

You may also like...