Sportdelen.nl: Team Fietsshop Uitgeest zet crowdfunding in

Begin februari kwam ik in contact met Marnix Lankhorst en Hans van Egdom, de initiatiefnemers van Sportdelen.nl het (volgens mij eerste) Nederlandse sport crowdfunding platform Sportdelen.nl. Crowdfunding is “het collectief financieren van een project” (meer info) en via Sportdelen.nl kun je de kennis opdoen om een succesvolle campagne te ondernemen en krijg je veel feedback van experts op gebied van sport marketing. De site is vandaag live gegaan en vanaf nu kan ook jij je sport initiatief aanbieden om jouw droom te laten funden.

Sportdelen.nl

Sportdelen.nl

“De wereld van sport, bewegen en gezondheid kent zijn eigen crowdsourcing en -funding platform. Op dit digitale platform werf je kennis en geld voor je initiatief, je onderneming en/of je project. Dit gaat van sportaccommodatie tot sportparticipatie en van breedtesport tot topsport. Door kennis, expertise en geld te verkrijgen uit een breed en gedifferentieerde crowd kan een impuls gegeven worden aan het realiseren van sportdromen. Crowdsourcing – en funding gaat niet alleen over geld, kennis en waarde. Wellicht nog belangrijker zijn innovatief vermogen en vooral de kunst van het delen, vandaar Sportdelen!”

 

tfsu_sponsoren

Onze tegenprestaties

Dankzij Fietsshop Uitgeest en de andere sponsoren beschikken onze rijders over het beste materiaal en accessoires denkbaar. Met deze funding willen we ze nog een extra duwtje in de rug geven, om veel te kunnen reizen voor wedstrijden zonder financiële kopzorgen. We hebben ons best gedaan om goede tegenprestaties te bedenken om je te bedanken voor je steun en meerwaarde voor jou te bieden.

Bijvoorbeeld het unieke “sponsor van Team Fietsshop Uitgeest” t-shirt van Bontrager. En we gaan een kalender uitbrengen voor 2014, we gaan dit jaar mooie foto’s verzamelen en de besten worden gepubliceerd en krijg jij in je schoen voor Sinterklaas.

Als je een eigen bedrijf hebt, kun je met een logo en informatie op onze website komen te staan én je mag met jouw logo op de helm van je favoriete rijder (die maakt meteen even een coole foto voor jou om aan iedereen te laten zien). Maar als je biker bent en je wilt wel eens kennis maken met downhill of enduro, hebben we twee soorten clinics voor je bedacht. Zelfs al heb je geen enkele ervaring, wij zorgen goed voor jou en zijn overtuigd dat je naar huis gaat met een passie voor downhill en of enduro mountain biken.

Speciale acties voor onze sponsors en Sportdelen.nl donateurs

Als je over een Facebook account beschikt dan nodigen we je uit voor onze activiteiten pagina en je kunt aansluiten bij team trainingen en andere uitstapjes speciaal voor sponsoren van ons team. Wil je meer weten, kijk op http://sportdelen.nl/initiatief/top-5-enduro-biken als je meer wilt weten of ons initiatief wilt ondersteunen met een donatie groot of klein of door dit bericht te delen: we waarderen je support.

Fiscale informatie voor natuurlijke personen (niet-ondernemers), IB-personen (eenmanszaken etc) en andere rechtsvormen zijn op deze pagina verzameld, alle voordelen en aandachtspunten op een rij sportdelen.nl/Belastingen-voor-funders

Dank je wel Hans, Marnix, Michel, Vincent en alle experts die tijd hebben gestoken om ons te helpen!

Be Sociable, Share!

You may also like...