Nieuwe teamkleding 2013

DSC_1126

Zondag 31 maart kon het team nog één keer samen trainen voor het drukke wedstrijdseizoen, samen met team sponsors Canadian Dirt en TEVA. Een mooie gelegenheid om de team kleding van 2013 uit te reiken en ook mochten we een speciale gear-bag van Vertical 8 in ontvangst nemen. De kleding is opnieuw van Maloja, de nieuwe zomercollectie van 2013. De schoenen van de downhill-rijders worden door TEVA gesponsord en de enduro-rijders beschikken over Bontrager mountain bike clipless schoenen. Gelukkig was het mooi weer en konden we op droge trails een hele dag genieten en ’s avonds een flinke schnitzel in Nuth.

Wat staat er de komende tijd op ons programma?

  • 14 april Remouchamps/Ambleve
  • 21 april Ovifat
  • 27-28 april Treuchtlingen
  • 4-5 mei Riva
  • 5 mei Amay
  • 10-12 mei Metabief
  • 16-18 mei iXS Winterberg
  • 25-26 mei Samerberg
  • 26 mei La Roche
Be Sociable, Share!

You may also like...