Bontrager Lithos Helm

Sinds een paar maanden rij ik met de Bontrager Lithos helm. Dit is een comfortabele, lichtgewicht helm. Ook tijdens langere tochten blijft de helm comfortabel en is er geen sprake van drukplekken. Met het wieltje achterop de helm kan hij precies passend gemaakt worden. Door de vele luchtgaten en internal channeling is er een goede lucht tmateriaal-wat-wij-gebruikenoe- en afvoer. De helm loopt nog een klein stukje door aan de achterkant voor extra protectie, bijvoorbeeld voor de endurorijders onder ons. Met al deze features en het strakke design zeker een aanrader.

Rianne.

De Bontrager Lithos helm kost € 99,99. En is 4 kleuren leverbaar.

bontrager helm lithosbontrager lithos helm groen blauw

Nog enkele specificaties: In-mold composiet skelet – Vergroot de structurele integriteit en biedt meer variatie in de maat en vorm van de ventilatiegaten. Micro-Manager – Volledig verstelbaar passysteem is geschikt voor een breed bereik van hoofdmaten. AgION vullingen – Vochtafvoerende, antimicrobiële vullingen elimineren geuren volledig en op natuurlijke wijze. LockDown riemverstellers – Vereenvoudigde bediening van helmriempje: openklikken om te verstellen, dichtklikken om vast te zetten. Internal channeling – Verzonken kanalen zorgen voor de stroming van lucht door de helm en over het hoofd. Afneembaar vizier met 10 graden verstelbaarheid. Unconditional Bontrager Guarantee – Als je niet tevreden bent, breng je het artikel met bon binnen 30 dagen terug om te ruilen of voor winkeltegoed. Gegarandeerde vervanging na val – Gratis vervanging als je helm bij een val betrokken is geweest in het eerste jaar na aankoooop.

Be Sociable, Share!

You may also like...