Bontrager RL Mountain WSD schoenen

bontrager rl mountain shoes wsd frontSinds een paar maanden rij ik met de Bontrager RL Mountain damesschoen. De eerste keer dat ik ze aantrok, was ik meteen verkocht. Ik ben namelijk al jaren op zoek naar een schoen met een goedgevormd, ondersteunend voetbed en leest, aangezien mijn enkels het liefst richting mijn crank zwikken. Dit was de eerste schoen in jaren die zonder steunzool al ondersteuning bood en ook nog eens comfortabel aanvoelde. Ook bij langere tochten blijft de schoen zeer comfortabel en heb ik weinig last van drukplekken of gevoelloze tenen. De schoen is licht, maar stevig. De grip is goed, ook als je een stukje met de fiets moet lopen. Het enige aandachtspunt is de hiel. Wat mij betreft had de cup wel iets smaller kunnen zijn of zou de gesp iets strakker moeten kunnen. Nu komt mijn hiel namelijk regelmatig iets omhoog in de schoen. Al met al, een zeer comfortabele, robuuste schoen met een strakke vormgeving. Ik heb zelfs nog een tweede paar ervan bijbesteld om deze bij trainingen te kunnen dragen of bij nat weer als droge reserves te hebben.

Rianne.

bontrager rl mountain shoes wsd

De Bontrager RL Mountain WSD schoenen kosten € 129,99.

Nog enkele specificaties: Bronze Serie composiet zool, in stapjes van 1,5 mm verstelbare Micro-Fit gesp met dubbele klemconstructie, dubbel spuitgegoten TPU-noppen, afneembare teenspikes, ergonomisch inForm voetbed, inForm Pro WSD leest, Unconditional Bontrager Guarantee.

 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

You may also like...