Winst voor Roos in Dinant

roos op de beeck dh1 dinantDe 2de race van de belgische DH1 cup vond plaats in Dinant dit jaar. Ik had er de voorbije 2 jaar ook al gereden, maar dit jaar gingen ze het beginstuk veranderen. Het nieuwe stuk was veel beter. Je kon veel sneller gaan en dat vind ik natuurlijk super cool! Het 2de gedeelte bleef hetzelfde. De training verliep heel goed en ik maakte veel plezier. Zaterdagnamiddag begon het te stortregenen, maar dit duurde gelukkig niet lang. Ik dacht dat het er glad zou bij liggen, maar het viel goed mee.

Ik krijg elke keer meer vertrouwen op de nieuwe Lapierre DH fies. Ik voel dat ik met de grotere wielen (27.5 ipv 26″) weer tikkeltje sneller kan gaan! Beste en snelste bike dat ik ooit gehad heb tot nu toe!podium dames dh1 dinant

Zondag was het raceday, ze gaven super mooi weer. Er waren 3 dames ingeschreven. Wel wat spijtig dat er zo weinig concurrentie is in België. De andere 2 dames waren duits, ik kende ze niet dus ik was wel benieuwd naar de uitslag. Mijn eerste run ging heel goed. Ik was 7 seconden sneller dan de 2de dame en super blij! Met een goed gevoel reed ik mijn 2de run. Ik kon nog 4 seconden sneller rijden dan mijn 1ste run en opnieuw 7 sec sneller dan de 2de dame. Het weekend kon niet meer stuk. Ik was super content en had een super gevoel over dit weekend. Laat die ‘grotere’ wedstrijden maar komen in buitenland, ik ben er helemaal klaar voor.

Roos Op de Beeck

 

Be Sociable, Share!

You may also like...