Maloja en Trek in FIETS van januari 2013

Vorig jaar december, zolang geleden was het niet, hadden we flinke sneeuw op 7 december. Een gedenkwaardige dag want ik was die dag op weg naar Amerongen om mountain bikes te testen voor FIETS. In een dik pak verse sneeuw! We testten een Merida, Canyon, Giant, GT en natuurlijk een Trek. Het ging om ful suspension modellen rondom 17oo euro voor de toerfietsers onder ons, wat krijg je voor dat geld en wat mag je ervan verwachten.

Voor ons was het een heerlijke dag biken, hoe vaak krijg je knisper verse witte sneeuw? En hoe zouden de foto’s zijn vroegen we ons af? Ik had er vooraf goed over nagedacht en mijn fel oranje Maloja regen broek aangetrokken met hel-blauwe Maloja regenjas. Het resultaat? Ik viel goed op! Wat een schitterende foto’s zijn het geworden!

FIETS januari 2013 - Team Fietsshop Uitgeest

FIETS januari 2013 - Team Fietsshop Uitgeest

FIETS januari 2013 - Team Fietsshop Uitgeest

FIETS januari 2013 - Team Fietsshop Uitgeest

Be Sociable, Share!

You may also like...